Golf är roligare, enklare och bättre med tapping / EFT säger svenskt golfproffs

“EFT / tapping är det absolut bästa sättet att förändra dig själv till det som du verkligen vill vara och göra” säger Niklas Lemke, svensk professionell golfspelare.

Vad har då tapping / EFT  betytt för Niklas golfspel.
”För mig har EFT förändrat mitt golfspel, det är som natt och dag. Jag är mer medveten och disciplinerad. Golf är mycket roligare nu eftersom jag känner att jag har bättre kontroll och kan påverka mitt resultat mycket mer än jag gjorde tidigare. Jag är mer uppmärksam och med- veten om vad som pågår inom mig själv.”

Niklas kom i kontakt med EFT/tapping redan under sin collegetid i USA då han bevistade ett seminarium med Stacey Vornbrock den mest kända och erfarna EFT utövaren inom sport och golf. Han blev intresserad och tyckte det verkade spännande och kul men det tog ytterliggare något år innan han kontaktade Stacey. Det var när han bestämt sig för att bli professionell spelare och kände att han behövde verktyg för egen del och som tränare. För sin utveckling, för att möta svårigheter, för den mentala delen behövde han mer. ”Den golfutbildning jag fått hade huvudsakligen handlat om färdighetsträning lite coaching men inget speciellt utan det vanliga med att tänka positivt. Jag hade ditintills klarat mig bra på min talang men mentalt sviktade jag” säger Niklas.

I en intervju uttrycker Niklas det så här. ”När jag är medveten om vad som pågår inom mig kan jag förändra det med EFT och då förändras allt. Det blir lättare, det blir roligare och det fungerar. Det jag tycker om är att EFT är så lätt och så bra. Det är så effektivt, enkelt, lätt att lära, lätt att utföra och tar inte lång tid och det kan göras precis var som helst”.