Kjell och Ann-Sofi Forsberg som driver denna hemsida startade den för att ge inspiration och information om EFT och energipsykologi på svenska. Vi är båda biologer med ett förflutet inom forskning, utveckling och rådgivning.
Genom vårt företag Center för Energipsykologi AB bedriver vi kursverksamhet, utbildning, i hela landet, i Mindful Tappings metoder.

Vi har sedan 1999 erfarenhet av inte bara EFT utan flertalet energipsykologiska metoder såsom EmoTrance, TAT, BSFF, Allergy Antidotes, Seemorg Matrix, Donna Edens Energy Medicine, Heart Math samt Logosyntes. Vi har varit Trainers i de två största internationella Energipsykologiska organisationerna med utbildningar i bl.a. EFT.

Vi hjälper människor så att de kan hjälpa sig själv vidare. Till ett ökat oberoende och tro på sin egen förmåga.

Vi erbjuder dig att utforska dina möjligheter och din förmåga till ett rikare, friskare liv. Det leder till en förändring av livet där begränsan de föreställningar och tankar kan få vika för att ge plats åt ökad trivsel, hälsa och välbefinnande, gladare och mer harmoniskt liv.

Vi bor i Peppinge en liten by på Österlen, 3 kilometer från Kåseberga och de sägenomspunna Ales stenar. Vår utsikt över sädesfält och lökfält med Hammars backar som fond är vidunderlig och livgivande.

2010 publicerade vi vår bok
EFT Emotional Freedom Techniques – Metoden som gör skillnad för stress, hälsa, smärtor, framgång, relationer och …

Boken finns att köpa i pdf format Vår uppskattade EFT bok

Lyssna gärna också på en video med Kjell från denna tid
EFT – Metoden som gör skillnad