Varför använder Jack Canfield EFT?

Jack Canfield är en internationellt välkänd och högt rankad frontfigur inom peak performance, upphovsman till serien Chicken Soup for the Soul® och en av medverkarna i filmen ”The Secret” eller ”Hemligheten”. Han har under mer än 40 år undervisat och coachat entreprenörer, företagsledare och människor av allehanda profession och bakgrund. ”Det är en självklarhet för mig att använda EFT i mitt arbete, på alla workshop och kurser” säger Jack.

Lyssna när Jack Canfield berättar hur han först kom i kontakt med EFT och de resultat han upplevde. Hör honom dela med sig av sina personliga erfarenheter av varför EFT är av så avgörande betydelse för förändring. Och vad han säger om EFT och Law of Attraction. Jacks råd till alla som funderar på EFT – Do it! Länk till video

Cheryl Richardson är en amerikansk världsledande topprankad coach, författare till 5 bestsellers som gästat välkända Oprah Winfrey. Hon coachar människor i att gå från tanke till handling.

Det som hindrar klienterna att gå framåt har hon sen åtta år tillbaka med stor framgång använt EFT för. Hon ser också EFT som en självklarhet i skolan. Länk till video

På samma sida som dessa videos kan du anmäla dig till serien Tapping World Summit 2011. Dela gärna med dig till familj, vänner och bekanta. Ett fantastiskt tillfälle att visa andra vad EFT är och att lära sig EFT.