EFT hjälp för den värsta formen av stress, PTSD

EFT hjälper för den värsta formen av stress, PTSD. Detta fick Gary Craig att vid två tillfällen på krigsveteraner med PTSD visa EFTs effekt i filmade versioner. Han drog slutsatsen att “vanlig” stress är enklare att påverka och menade att detta skulle få människor att inse att EFT har en enorm potential i vår stressade tid. Läs om följande vetenskapliga studie, en av flera med samma goda resultat på PTSD, i förkortat referat:

In a randomized controlled study (the gold standard of scientific research) of 59 U.S. veterans with posttraumatic stress disorder (PTSD), six hour-long sessions of a treatment method called Emotional Freedom Techniques (EFT) resulted in a highly significant reduction of their symptoms. An impressive 86% of those receiving the treatment dropped from the category of clinical (severe) PTSD to the category of subclinical PTSD.

This is the best result for PTSD ever obtained in a clinical trial of any therapy. Länk