EFT Sweden

Om oss och vår verksamhet

Vi som driver denna hemsida för inspiration och information om EFT är Kjell och Ann-Sofi Forsberg. Vi arbetar vid Center för Energipsykologi. Vi är båda biologer med ett förflutet inom forskning, utveckling och rådgivning.

Vi har sedan 1999 erfarenhet av inte bara EFT utan flertalet energipsykologiska metoder såsom EmoTrance, TAT, BSFF, Allergy Antidotes, Seemorg Matrix, Donna Edens Energy Medicine, Heart Math samt Logosyntes. Vi tillhör AAMET International, the Association for the Advancement of Meridian Energy Techniques, den största organisationen för utbildningar i EFT. Vi är certifierade AAMET International Trainers som nyfiket ständigt uppdaterar och vidareutvecklar oss inom området.

Vårt motto är att hjälpa människor till att kunna hjälpa sig själv vidare. Till ett ökat oberoende och tro på sin egen förmåga.

Vi erbjuder dig att utforska dina möjligheter och din förmåga till ett rikare, friskare liv. Det leder till en förändring av livet där begränsan de föreställningar och tankar kan få vika för att ge plats åt ökad trivsel, hälsa och välbefinnande, gladare och mer harmoniskt liv.

Vi bor i Peppinge en liten by på Österlen, 3 kilometer från Kåseberga och de sägenomspunna Ales stenar. Vår utsikt över sädesfält och lökfält med Hammars backar som fond är vidunderlig och livgivande. Det är detta landskap som inspirerat och inspirerar vår granne och vän konstnären Åsa Melin vars akvarell möter dig på hemsidan. www.galleripeppinge.se