EFT Sweden

Hur knackar man för att få mer pengar?

Hur knacka man för att få mer pengar?

Lösningen ligger i svaret på frågan, ”Hur vill du få dina pengar?”.

En del kanske tror att knacka för pengar är som att gnida Aladdins lampa. Bara man har de rätta orden så simsalabim och som av ren magi är bankkontot sedan fyllt. Om det hade fungerat så lätt skulle jag ha varit glad. Så, det är något som jag har kvar att upptäcka:-)

Men vad EFT KAN göra är att underlätta för dig att göra det du behöver göra för att du lättare och med mer glädje skall kunna tjäna mer pengar.

De flesta tycker att det är för jobbigt, de tycker illa om att marknadsföra sig, de tycker inte om att sälja, de känner obehag inför att ta bra betalt.

Några tips: Identifiera vad som hindrar dig att tjäna mer pengar. Kanske du behöver hitta fler potentiella kunder eller kanske du inte klarar av att presentera din affärsidé på ett attraktivt sätt eller känner dig för nervös för att be om så mycket betalt som dina tjänster egentligen är värda.

Vilka föreställningar/tankar väcker pengar eller framgång hos dig? Positiva och negativa. Det är de negativa som är problemen, förståss.

EFT använder du sen för att befria dig från inre motstånd (=kroppstillstånd, emotioner) så att du kan tänka och handla rationellt med en god inombordskänsla. För utan samverkan med en ärligt god känsla … du kan inte lura ditt undermedvetna, dina emotioner, men du kan ändra dem med EFT. För EFT lugnar känslohjärnan precis som massage ger välbefinnande.

Vill du veta mer om hur du använder EFT för framgång och pengar så ta chansen via våra EFT nivå 2 kurser. Där hjälper vi dig att identifiera vilka tankar om pengar du har. Hur du skapat dem via inlärning, ofta i barndomen via föräldrar, skola, media. Så att du kan förändra dem och därmed lämna plats för nya tankar som tjänar ditt medvetna syfte. Känsla och förnuft i förening.

Kommentera