EFT Sweden

Varför välja EFT

EFT är så kraftfullt att de otäckaste traumatiska upplevelser formligen smälter bort. Lika effektivt för vardagsbekymmer som vid kriser.

Fungerar ofta även om inget annat gör det

Vi har mött och hjälpt människor med allt från fibromyalgi, traumatiska minnen, misslyckade sportprestationer till ångest, fobier och övervikt. Många av dessa har under lång tid sökt lindring inom sjukvården, psykoterapin och inom alternativmedicinen. Med EFT har de fått den lindring de så länge sökt.

Du blir din egen terapeut, coach och doktor

Du lär dig snabbt använda EFT i din vardag. När du behöver lugna ner dig, för ryggvärken, huvudvärken, PMS eller ilskan. För att återfå kraft och handlingsförmåga. Du blir din egen terapeut och coach på jobbet och hemma, på golfbanan, vid framträdande, i studier och i relationer.

Alla kan lära sig EFT

Alla kan lära sig, även barn. Ge dig själv en sportslig chans att se vad du verkligen kan åstadkomma med hjälp av EFT. Men för att bli en mästare krävs det erfarenhet och kunskap. Det är som med pianospel, alla kan klinka Gubben Noa men få kan spela Rachmaninovs pianokonserter.

Med EFT sparar du tid och pengar

Kostandseffektivt för dig som vill förändras. Du kan klara mycket själv. För samhället innebär det ekonomiskt och socialt en oerhörd besparing.

Med EFT får du helt enkelt ett bättre liv